Over mij


Na een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag (schilderen, modeltekenen, stofontwerpen en kunstgeschiedenis) ben ik naast mijn loopbaan, altijd blijven schilderen en exposeren. Zowel solistisch als in groepsverband. Verdere studies in illustratief tekenen op de Vrije Academie, intuïtief schilderen en ‘olieverftechnieken naar oude meesters’ hebben mijn palet breder gemaakt. Jarenlang werkte ik vooral met gouache, olie- en waterverf, maar nu kies ik meer en meer voor acrylverf.

Mijn figuratieve onderwerpen neigen naar abstractie en laten een eigen stijl zien. Ook schilder ik graag volledig abstracte schilderijen en maak daarnaast graag een uitstapje naar andere technieken, zoals collages gecombineerd met aquarel.

Samen met anderen schilderen en exposities bezoeken blijft belangrijk. Dit geeft veel inspiratie en ideeën voor nieuwe werken, net als gewoon ergens in de natuur zitten, anders naar de omgeving kijken of zomaar vanuit een krabbel tijdens een gesprek.